Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

A kézilabdabotrány miatt megbüntették az Érdet és a váci vezetőedzőt is

A váci vezetőedzőt állítólag leköpték, aki ezután a rendezőkkel került összetűzésbe.

MTI
2018. 03. 01. 17:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Büntetést kapott az érdi női kézilabdaklub és a Vác vezetőedzője, Szilágyi Zoltán a magyar szövetség (MKSZ) etikai és fegyelmi albizottságától a két csapat február 7-i, érdi Magyar Kupa-negyeddöntője után történt rendbontás miatt.

Az MKSZ a honlapján tudatta csütörtökön, hogy az érdieknek 200 ezer forintot kell befizetniük és két hazai NB I-es találkozójukra kötelesek szövetségi ellenőrt fogadni. Szilágyi ugyancsak 200 ezer forintos bírságot kapott, és egy bajnoki mérkőzésen nem ülhet a kispadra.

A 26-25-ös érdi sikert hozó és a hazaiak számára elődöntőt érő mérkőzést követően Szilágyi hevesen vitatkozott a bírókkal, illetve a zsűri tagjaival, majd összetűzésbe került egy hazai szurkolóval és a rendezőkkel is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.