Nycke Groot nem hosszabbít az ETO-val

A holland irányító, Nycke Groot nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatánál.

Magyar Nemzet
2019. 02. 06. 10:23
Groot, Nycke; Horváth Dóra
Győr, 2019. január 2. Nycke Groot, a Győr (b) és Horváth Dóra (j), az FTC játékosa a női kézilabda NB I Győri Audi ETO KC - FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzésén a győri Audi Arénában 2019. január 2-án. Győri Audi ETO KC - FTC-Rail Cargo Hungaria 39-33. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A holland irányító, Nycke Groot nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatánál.

A klub a honlapján tudatta, hogy a játékos hosszas tárgyalásokat követően döntött a távozás mellett. Bartha Csaba klubelnök elárulta: Groot más profilú életre vágyik, és az egészségét szem előtt tartva karrierjét már nem ilyen magas színvonalon képzeli el. A 30 éves játékos közölte: eljött egy olyan pont az életében, amikor valami újat szeretne kipróbálni.

„Új energiára van szükségem, amit jelen döntésemmel és a holland válogatottság lemondása után remélem, máshol találok majd meg. Nem kérem, hogy bárki is megértse a döntésem, de mindenkit arra kérek, hogy tartsa tiszteletben” – nyilatkozta.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.