Szoboszlai Dominik visszafogottan ünnepelt

A Red Bull Salzburg magyar válogatott középpályása góllal és gólpasszal járult hozzá az Austria Lustenau 5-0-s legyőzéséhez az Osztrák-kupa döntőjében, de nem vitte túlzásba az ünneplést.

Forrás: NSO2020. 05. 31. 13:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hosszú interjút közölt a Nemzeti Sport a Salzburg magyar légiósával, Szoboszlai Dominikkel. A 19 éves labdarúgó elmondta, hogy egy pillanatra sem becsülte le a csapata a másodosztályú ellenfelet. Többek között ennek volt köszönhető a nagy gólkülönbségű, 5-0-s győzelem az Osztrák-kupa fináléjában, amely egyben Szoboszlai salzburgi pályafutásának negyedik trófeája. A középpályás nem hinné, hogy a Lustenau elleni sikere volt ausztriai karrierje eddigi legfontosabb mérkőzése, többször is érezte, hogy jól ment neki a játék. – Nem ugyanaz jól futballozni a Lustenau ellen, mint jó teljesítményt nyújtani a Liverpoollal szemben – fogalmazott.

A magyar válogatott játékosa annak köszönheti a jó formáját, hogy a karantén időszaka alatt sem állt le, szorgalmasan elvégezte az edzésmunkát. Szoboszlai bízik a jó folytatásban, az osztrák Bundesliga második helyén álló csapatára még jó néhány mérkőzés vár a szezonban. Természetesen a bajnoki cím megvédése a cél Salzburgban. Az interjú ide kattintva olvasható.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.