időjárás 2°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

A Vidinél nem kíváncsiak Carrillo nyilatkozatára

Magyar Nemzet
Forrás: NSO, M4 Sport
2020.06.15. 19:07
A Vidinél nem kíváncsiak Carrillo nyilatkozatára

Joan Carrillo, a Fehérvár FC vezetőedzője szokatlanul kemény hangvételű nyilatkozatot adott vasárnap késő este az Újpest ellen 2-2-re végződött találkozó után. Az üzenetértékű mondatok bejárták a sajtót – csak a klub honlapján nem látható, olvasható mindez. Vajon miért?

„A klubért, a szurkolókért kötelességünk a végsőkig küzdeni, minden lehetséges pontot begyűjteni. Akinek nincs motivációja a Debrecen ellen pályára lépni, az nyugodtan el is hagyhatja a klubot.”

Így fakadt ki a Nemzeti Sportnak Carrillo azután, hogy az Újpest kétszer is egyenlített a csapata ellen, 2-2-re végződött a találkozó, s így lényegében behozhatatlanra duzzadt a Ferencváros előnye a Fehérvár előtt a labdarúgó NB I 29. fordulója után. Érdekes, hogy a Fehérvár FC a saját honlapján nem adott teret a vezetőedző nyilatkozatának. Sem szövegesen, sem videón.

Az esélye nulla, de nem lehetetlen

Pátkai Máté sem akart mellébeszélni.

„Behozható-e a hátrányunk? Ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan… Négy forduló alatt tizenegy pont, nem gondolnám, hogy behozható. Ahogy egy matektanárom mondta: ennek az esélye nulla, de nem lehetetlen” – mondta az M4 Sport kamerája előtt.

A Vidi honlapján már sokkal visszafogottabb hangot ütött meg, igaz, ott is elhangzottak tőle üzenetértékű szavak, miszerint „nagyobb frissesség kell a csapatnak”, aztán „mindenkinek egyéni motivációjának kell lennie, hogy bebizonyítsa, itt a helye, és a Fehérvárban tud focizni a jövőben is”.

Pátkai szőr mentén mintha Carrillót bírálná, mondván, nem elég friss a Vidi, s a mondandójából azt is kihámozhatjuk, nem mindenki feszül meg a csapatból a Vidi sikeréért.

Tét nélkül és mégis komoly célokért – nehéz négy mérkőzés vár a Fehérvárra.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.