Cristiano Ronaldót hibáztatják a Juventus drukkerei

Bár Cristiano Ronaldo végül egyszer sem rúghatott a Napoli ellen elveszített tizenegyespárbajban az Olasz Kupa döntőjében, mégis a négyszeres aranylabdás portugál klasszist hibáztatják az elveszített finálé miatt a szurkolók.

Forrás: NSO2020. 06. 18. 14:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerda este a Napoli a tizenegyespárbajt 4-2-re megnyerve legyőzte a Juventust az Olasz-kupa döntőjében. A Juve portugál világklasszisa, Cristiano Ronaldo végül nem is próbálkozhatott a végjátékban. A szurkolók szerint azért nem, mert a portugál ötödikként akart rúgni, hogy újra ő legyen a hős, és miatta nyerjen a Juventus. De mivel Paulo Dybala és Danilo is hibázott, Cristiano Ronaldo büntetőjére már nem került sor. S emiatt pedig most szétszedik a torinóiak ászát a szurkolók.

– Megint a csapat fizetett Ronaldo megszállottsága miatt, hogy mindig ő legyen a hős. Képzeld el, hogy te vagy a világon az egyik legjobb tizenegyesrúgó, és akkor hagyod, hogy Danilo odaálljon előtted, csak azért, hogy te lehess az ötödik… – írta egy szurkoló a Twitteren.

– Ronaldo a Juventus legjobb tizenegyeslövője, szóval azt gondolhatnánk, miután Dybala és Danilo is hibázott, csak odaáll. De nem, inkább vár az ötödik rúgásra, csak hogy újra a címlapokon lehessen. A futballtörténelem legönzőbb játékosa! – fogalmazott egy másik drukker a közösségi oldalon.

– Portugália–Spanyolország 2012-ben, Portugália–Chile 2017-ben, Juventus–Napoli 2020-ban. Mi a közös ezekben? Cristiano Ronaldo egyik tizenegyespárbajban sem rúgott, mert az egóját a csapat elé helyezte! – egy újabb vélemény a Twitterről.

És ez csak néhány a rengeteg hasonló üzenetből, a kérdés csak az: igazuk van a kommentelőknek vagy csak egy szerencsétlen véletlenről van szó?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.