Heten megfertőződtek a Barcelona labdarúgócsapatánál

A barcelonai RAC 1 rádióadó értesülései szerint a Barcelona labdarúgócsapatának öt játékosa és a stáb két tagja is megfertőződött a koronavírussal. A hírek szerint mindannyian teljesen felépültek.

Forrás: NSO2020. 06. 02. 15:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A RAC 1 információi szerint a hét pozitív eredmény még a járvány elején született, amikor a teljes csapatot tesztelték a klubnál. A futballisták – akiket nem nevesítenek – tünetmentesek voltak, ma már játékostársaikkal együtt készülnek a La Liga visszatérésére. A klub nem nyilatkozott az esetről.

Immár a Barcelona is közösen készül a La Liga újraindítására – a csapat tagjai hétfőn 81 nap után ismét teljes létszámú edzésen vehettek részt. A spanyol bajnokság június 11-én a Sevilla–Betis városi rangadóval indul újra, a Barcelona június 13-án Mallorcán kezd.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.