Mérkőzésszervezési tanácsokat ad az MLSZ az arab világban

Szerdán négy részből álló konferenciát tartanak az Egyesült Arab Emírségekben, Dubajban, ahol a helyi sporttanács és a rendőrség szervezésében a sportélet biztonságos újraindítása mellett a nézőkre vonatkozó biztonsági előírásokról ejtenek szót. A rendezvényen a Magyar Labdarúgó-szövetség képviselője is részt vesz majd.

NSO
Forrás: NSO2020. 06. 08. 20:09
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Csakfoci.hu bukkant rá a Khaleetimes.com cikkére, amely szerint az ország labdarúgó- és kosárlabda-szövetségének vezetői mellett a golfozók Euro Tour versenysorozatának elöljáróit is meghívták az eseményre, amelyen ott lesz a Magyar Labdarúgó-szövetség képviselője is.

A rendezvényen a sportesemények nézők előtti biztonságos megrendezésének egészségügyi előírásairól, szabályozási keretekről folyik majd az egyeztetés és az eszmecsere. Azt az arab lap nem hozta nyilvánosságra, hogy az MLSZ-t pontosan ki képviseli majd a szerdai rendezvényen, pusztán annyi a bizonyos, hogy a magyar fél hozzászólásait a Nézők visszatérése az európai és az emírségek bajnokságában című második szekcióban várják elsősorban. Ebben a részben szólal fel egyébként a Real Madrid korábbi csillaga, a sokszoros spanyol válogatott védő, Michel Salgado is, aki jelenleg a dubaji spanyol focisuli igazgatójaként ténykedik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.