Mi nem felejtjük el, hogy bennünk a vér piros-fehér!

Mi nem felejtjük el, hogy bennünk a vér piros-fehér. Ez volt a mottója – az együttes által írt régi Loki-induló szövege – a Tankcsapda csütörtöki látogatásának a DVSC edzőközpontjában, ahol a jelenleg kieső helyen tanyázó csapat játékosaiba próbáltak lelket önteni Lukács Laciék. Az országos hírű debreceni banda kötődése a Lokihoz közismert, s ha valami feldobhatja a csapatot az Újpesttől elszenvedett szerdai csúnya, 3-1-es vereség után az egy ilyen baráti találkozó.

Magyar Nemzet
2020. 06. 11. 22:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mi nem felejtjük el, hogy bennünk a vér piros-fehér. Ez a tizenöt éve a tankcsapda által írt Loki-induló emblematikus sora, egyben a zenei aláfestése annak a videónak, amely a híres rockbanda csütörtöki látogatását örökítette meg a DVSC-edzőközpontban.

– Amikor kiderült, hogy a Loki nehéz helyzetének egyfajta feloldozása lesz egy új szakmai stáb mély vízbe dobása, és Kondás Elemér lépett előre vezetőedzővé – régi-új vezetőedzőről beszélünk –, valamint Dombi Tibi életében először kapott komoly szerepet a csapat mellett pályaedzőként, vagyis Kondás Elemér jobbkeze lett, akkor határoztuk el, hogy meglátogatjuk a nehéz helyzetben lévő csapatot – mondta Lukács László, a Debrecenben hihetetlen népszerűségnek örvendő Tankcsapda énekese és vezetője.

– Tibihez régi, szoros barátság köt minket, ami akkortól datálódik, amikor a Loki éppen tizenöt éve megszerezte első bajnoki címét. Mi akkor, a diadal mámorában írtuk meg a Piros-fehér című Loki-indulót, ami tíz évig szolgálta a klubot. Ma már nem ez a Loki indulója, de most úgy gondoltuk, hogy egyfajta mentális segítséget kell nyújtanunk a csapatnak. Másfélét nem tudunk, mert nem vagyunk futballszakemberek, nem tudunk cselezni vagy passzolni. Azt végezze el az, akinek az a feladata. Viszont mindenképpen szerettünk volna mentális támogatást adni a csapatnak, illetve mindazoknak, akik bizonytalanok a csapat jövőjét illetően. Éppen ezért gondoltuk, hogy a Piros-fehér című dallal, illetve ennek a dalnak a reaktiválásával segítünk a srácoknak és mindazoknak, akik szeretnének a csapat mellé állni.

A Tankcsapda-vizit videója:

Mi nem felejtjük el, mondhatják Varga Kevinék is, mert valóban emlékezetesre sikerült a baráti találkozó.

FORRÁS: DVSC.HU

Szombaton a Puskás Akadémiát fogadja a Loki egy görcsoldó győzelem reményében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.