Őszintén? Apa unatkozik – az olimpiai bajnoknő nem kertelt

Csipes Tamara mindkét futamban meggyőző fölénnyel nyert a női kajakosok edzésversenyén Szolnokon. Az olimpiai bajnoknőnek nem igazán volt kedve a versengéshez, csak édesapja, egyben edzője, a szintén ötkarikás aranyérmes Csipes Ferenc unszolására állt rajthoz.

Magyar Nemzet
2020. 07. 28. 16:37
null
Csipes Tamara az ob-n csúcsdöntésre készül Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Miért indultatok el a versenyen?

– Őszintén? Apa unatkozik…

Így hangzik a Magyar Kajak-kenu Szövetség Facebook-oldalára feltett videón a Csipes Tamarával készített interjú ominózus része.

összességében elégedett a formájával
Fotó: Mirkó István

A négyessel Rióban olimpiai bajnok kajakos a parton bikiniben nyilatkozik, s nemcsak ebből ítélve, hanem a versenyen nyújtott teljesítménye alapján is kijelenthetjük, hogy jó formában van. Ő maga sem elégedetlen, de azért nem is beszélt mellé.

– Messze vagyunk a csúcsformától – jelentette ki.

Mint mondta, nagyjából úgy megy, ahogy máskor a vízi alapozás után, az idény elején, az úgynevezett tájékoztató versenyeken. Nem volt kedve rajthoz állni, de nem bánja, hogy végül így döntött.

Az augusztus országos bajnokságon Csipes Tamara is rajthoz áll, ám szeptember végén a szegedi világkupát kihagyja, mert az már nagyon későn van, az már beleszólna az olimpiai felkészülésbe. S hát természetesen Tokió mindennél fontosabb.

Íme, a teljes interjú videón:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.