José Mourinhónak most nem kellett magyarázkodnia

A Wolverhampton elpackázta a győzelmet, Chris Wood büntetőből egyenlített a 96. percben.

Ch. Gáll András
2020. 07. 15. 21:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három olyan csapat játszott szerdán kora este a Premier League 36. fordulójában, amely esélyes az indulásra valamelyik valamelyik európai kupasorozatban. Sokáig úgy tűnt, mindhárman nyernek, de a Wolverhampton elpackázta a győzelmet, Chris Wood büntetőből egyenlített a 96. percben, így a Burnley is szerzett egy pontot. A Manchester City egy számára totálisan érdektelen meccsen már 2-0-ra vezetett David Silva és Gabriel Jesús góljával, ám David Brooks a 88. percben szépített, és a hosszabbításban további két óriási helyzetet hagyott ki a Bournemouth.

A Tottenham kicsit későn kezd magára találni, meglehet, még az Európa-ligára sem ér oda, bár most jól jött José Mourinhóéknak a Wolverhampton döntetlenje. A koreai Son a 27. percben vezetést szerzett a londoniaknak, amit Ritchie remek lövéssel kiegyenlített az 56. percben. De jött az örök megmentő és két remek fejessel eldöntötte a meccset. Ez volt a center 200. és 201. gólja klubja színeiben.

Emil Krafth nem igazi centerhalf Fotó: Nufc.co.uk

A Liverpool ismét kikapott, nehéz motivációt találni egy csapatnak, ha már régóta bajnok. Ezzel a vereséggel már eldőlt, hogy nem lesz pontrekord, nem érheti el a Liverpool a bűvös 100 pontot.

Premier League, 36. forduló: Manchester City–Bournemouth 2-1, Newcastle United–Tottenham Hotspur 1-3, Burnley–Wolverhampton Wanderers 1-1, Arsenal–Liverpool 2-1. Az élcsoport: 1. Liverpool 93 pont (már bajnok), 2. Manchester City 75 (már második), 3. Chelsea 63, 4. Leicester 59 (35), 5. Manchester United 59 (35), 6. Wolverhampton 56 (36), 7. Tottenham 55 (36).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.