időjárás 12°C Amália 2022. október 7.
logo

A bolondját járatják a görögök a magyar válogatott játékossal

Magyar Nemzet
2020.08.05. 14:29
A bolondját járatják a görögök a magyar válogatott játékossal

A Panathinaikosz mégis igényt tarthat Nagy Dominikra. Mindez azért lehet érdekes, mert két hete a patinás görög klub visszaküldte Lengyelországba a magyar labdarúgó-válogatott középpályását. A görögök lehet, hogy csak spórolni akarnak.

Lengyel, valamint görög sajtóhírekre alapozva a Csakfoci.hu azt írja, hogy Nagy Dominik visszatérhet a Panathinaikoszhoz.

Kedden röppent fel a hír a lengyel sajtóban, hogy nagy valószínűség szerint távozik a Legia Warszawától a magyar válogatott középpályás, aki ugyan elkezdte a lengyeleknél a felkészülést, de nem tréningezett az első csapattal, miután állítólag az élvonalbeli együttes vezetőedzője nem számít rá a jövőben.

Ezzel párhuzamosan a görög sajtóban felvetették a 25 éves játékos visszatérésének lehetőségét. Mi több, most már arról cikkeznek, hogy a kölcsönszerződés fél éve alatt az athéniak elégedettek voltak a magyar labdarúgóval, mi több, egyenesen főnyereményként állítják be.

Ezúttal Nagy Dominikot ültették be a hintába

Kár, hogy két és fél hete még azt közölték vele, nem tartanak rá igényt, menjen vissza a Legiához.

A Panathinaikoskosmos.com azt írja, ugyan Nagy Dominik posztján már megfelelő mennyiségű játékossal rendelkezik az athéni klub, de Anasztasziosz Hacijovannisz helyzete még bizonytalan, távozása esetén nem zárható ki a magyar játékos visszatérése.

Egyetlen észszerű magyarázat adódik a görögök hintapolitikájára: azzal, hogy visszaküldték, nyilván esett a magyar játékos piaci értéke, azaz olcsóbban megszerezhetik, mint ha agyba-főbe dicsérték volna.

S érdekes módon, éppen ez olvasható ki a Transfermarkt adataiból. A télen Nagy Dominik árát még 1,5 millió euróra taksálta mértékadó szaklap, most viszont már csak 800 ezer euróra. A görögök tehát, ha valóban akarják, feleannyiért megszerezhetik. Ügyes…

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.