Együtt belehúztak a birkózók és a Testnevelési Egyetem

Kedden délután a Testnevelési Egyetemen (TE) Németh Szilárd, a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) elnöke és Mocsai Lajos, a TE rektora látta el kézjegyével a két szervezet megállapodását, amelynek alapvető célja az edzőképzés szakmai és tárgyi feltételeinek közös biztosítása.

Magyar Nemzet
2020. 08. 25. 17:50
null
Genzwein Ferenc, Németh Szilárd és Mocsai Lajos Fotó: Magyar Birkózó Szövetség/Róth Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eseményen részt vett Genzwein Ferenc, a TE kancellárja és Farkas Tibor, az MBSZ főtitkára is. Az MBSZ és a TE egyaránt kiemelt feladatának tekinti a birkózósport szakembereinek minél magasabb színvonalú felkészítését. Egy szakmai munkacsoport előzetes előkészítő munka során kidolgozza a birkózás sportági edzőképzések tananyagának továbbfejlesztett tematikáját, így a TE képzési keretei között a 2020/21-es tanévtől folytatódik a levelező munkarendű, BA edzőképzés. A felek célja, hogy a jövőben MSc szakedző szakon is képzés induljon.

Genzwein Ferenc, Németh Szilárd és Mocsai Lajos
Fotó: Magyar Birkózószövetség/Róth Tamás

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.