Rossi nem indokolta meg, miért marad ki Bese és Bolla

Bese Barnabás és Bolla Bendegúz nem utazik el Törökországba a magyar labdarúgó-válogatottal, Marco Rossi az elutazás előtt bejelentette, hogy a két hátvéd kimarad a keretből. A szövetségi kapitány a helyükre nem hívott be új játékosokat.

Magyar Nemzet
2020. 09. 02. 12:06
Bese Barnabás személyes okok miatt maradt ki a keretből Fotó: MTI
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rossi az elutazás előtt szerdai sajtótájékoztatóján annyit árult el, a két játékos személyes okok miatt került ki a keretből – Marco Rossi azt viszont hozzátette, hogy Bese Barnabás és Bolla Bendegúz esetében sem koronavírusról van szó, ugyanis az összes futballista és stábtag tesztje negatív lett.

Korábban Botka Endre (érdekesség, hogy őt pont a most kieső Bolla Bendegúz váltotta), Korhut Mihály, Hangya Szilveszter, Baráth Botond, Tamás Krisztián és Gazdag Dániel is kikerült a válogatott keretéből.

Marco Rossi arról nem adott tájékoztatást, hogy Bese és Bolla helyére behív-e új játékosokat, de mivel nem nevezett meg senkit, az a valószínű, nincsenek újabb beugrók.

– A védelemben nagyon kevés játékosunk maradt, ezért azt még át kell gondolnunk, hogy a hátsó alakzatot hogyan állítsuk össze. Nehéz helyzetben vagyunk, de szeretném, ha pozitívan állnánk hozzá a soron következő meccsekhez. Úgy látom, a magyar emberek sokszor pesszimisták, én most lelkesedést és küzdelmet várok a játékosoktól, azt szeretném, ha a kezdő sípszótól a lefújásig küzdenének – jegyezte meg Rossi, hozzátéve, bár a labdarúgásban mindig az eredmény számít, neki most az a fontos, hogy a csapat végig harcoljon és igyekezzen megvalósítani a begyakorolt taktikai elképzeléseket.

A szövetségi kapitány este, már Törökországban, újabb sajtótájékoztatót tart.

A Törökország–Magyarország mérkőzés csütörtökön 20.45-kor kezdődik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.