Varga Kevin hamarabb érkezett meg Törökországba, mint a válogatott

A DVSC labdarúgócsapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy 24 éves csatára, Varga Kevin a török élvonalbeli Kasimpasában folytatja pályafutását.

Magyar Nemzet
Forrás: DVSC2020. 09. 02. 14:38
null
Varga Kevinért 850 ezer eurót fizetnek a törökök Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga hétfőn utazott el Törökországba, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálaton – írja a Dvsc.hu –, amelyen sikeresen átesett. Négy évre írt alá a Kasimpasához, a DVSC magyar viszonylatban csinos összeget, 850 ezer eurót kap érte, s a török klub továbbértékesíti, a Loki abból is részesül majd.

A Kasimpasa – amelynek korábban Otigba Kenneth volt a labdarúgója – a 2019–2020-as idényben a 10. helyen végzett a 18 csapatos török első osztályban. A következő bajnoki idényt szeptember 13-án kezdi meg.

Varga Kevin a 2017–2018-as évadban mutatkozott be a magyar élvonalban. A DVSC színeiben 116 tétmérkőzésen lépett pályára, összesen 12 gólt szerzett. A 24 esztendős szélső egy meccsen szerepelt a válogatottban: 2018-ban Georges Leekens az Ausztrália elleni 2-1-es vereség alkalmával adott neki lehetőséget.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.