Botrány a repülőn, a bokszvilágbajnok nem kért a maszkból + videó

Botrányt okozott az Aeroflot légitársaság fedélzetén, szóváltásba keveredett a stewardessekkel Natalja Ragozina, a női nagyközépsúly veretlenül visszavonult profi bokszvilágbajnoknője, aki nem akarta felvenni a maszkot.

2020. 11. 21. 12:50
null
Forrás: Intsagram/ragozinanatalya_official
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról a RIA Novosztyi orosz hírügynökség szombaton beszámolt cikkében – Az ökölvívó világbajnoknő botrányt okozott az Aeroflot fedélzetén címmel – a felháborodott Natalja Ragozina videóra vette az összetűzését a stewardessekkel. Ezt az váltotta ki, hogy a határozott kérésük ellenére sem akarta felvenni a maszkot, ami a koronavírus-járvány miatt kötelező. Igen ám, de a repülőjáratokon ételt, italt szolgálnak fel, amit maszkban bajos elfogyasztani, ekkor természetesen le lehet venni. Ragozina pedig határozottan mutatta, hogy előtte egy pohár víz van, inni szándékozik, és azt is nehezményezte, hogy stewardessek nem viselkednek udvariasan. Ami a megjegyzése szerint azért is elkeseríti, mert gyerekkorában az volt az álma, hogy ő is stewardess lesz.

A női nagyközépsúly veretlenül visszavonult orosz profi bokszvilágbajnoknője a videót feltöltötte az Instagram-oldalára, és felhívást tett közzé, hogy mások is osszák meg a rossz tapasztalataikat az orosz légitársasággal kapcsolatban. S egyúttal felszólítja az Aeroflot vezetőségét, hogy nézzen a stewardessei körmére. A hozzászólók persze nem hagyhatták ki a poént, hogy a repülőjáraton azért ne üssön meg senkit.

A jelenleg 44 éves Ragozina kick-bokszban full contactban világ- és Európa-bajnoki címert szerzett, a profibokszban pedig 2004 és 2009 között hét szervezetnél is világbajnok lett, pályafutása során mind a 22 mérkőzését megnyerte, és 13-szor kiütéssel győzött.

A videó a repülőjáraton:

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Natalia Ragozina (@ragozinanatalya_official) által megosztott bejegyzés

Ennek a videónak az elején Natalja Ragozina egyik brutális kiütése látható, majd néhány kép a modellkarrierjéről, mert ebbe a világba is belekóstolt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.