Az AC Milan négy nap alatt másodszor is átlépett a Torinón

Az AC Milan gól nélküli rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 5-4-re diadalmaskodott a Torino felett kedd este a labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntőjében.

2021. 01. 13. 9:34
AC Milan, Torino, Olasz Kupa
epa08933982 Milan's Hakan Calhanoglu (C) celebrates with his teammates after scoring the winning penalty (5-4) during the Italian Cup round of sixteen soccer match between AC Milan and Torino FC at the Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 12 January 2021. EPA/MATTEO BAZZI Fotó: MATTEO BAZZI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az AC Milan szombati 2-0-s sikerével rekordot is beállított, ez volt a csapat tizenhatodik olyan győzelme ebben az idényben, amikor két vagy annál több gólt lőtt. Erre csak a városi rivális Inter volt képes még az 1945/50-es szezonban. Nemcsak szombaton, hanem kedden is a Torino volt az ellenfél, ezúttal az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében. A rossonerik tegnap is győztek, bár kicsit nehezebben, mint a hétvégén. Nehezítette a dolgukat, hogy kapusukat, Gianluigi Donnarummát pályán kívüli szabálytalanságért a 73. percben kiállították. Végül 0-0-val zárult a találkozó, s büntetőpárbaj döntött a továbbjutásról, melyet a Milan 5-4-re nyert meg.

A videón a tizenegyespárbaj pillanatai láthatóak:

Olasz Kupa, nyolcaddöntő:

Milan–Torino 0-0 – tizenegyesekkel 5-4

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.