Csapata döntőjébe került az edző sportszerűtlensége

A Palmeiras nyerte a Libertadores-kupa brazil házidöntőjét a Santos ellen. A finálé egyetlen gólját Breno Lopes szerezte a 99. percben, de még a rendes játékidő hosszabbításában, miután a Santos edzője, Cuca piros lapot kapott.

Magyar Nemzet
2021. 01. 31. 9:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brazil házidöntő a Maracanában: a Palmeiras és a Santos fináléjának legnagyobb szépséghibája az volt, hogy nézők nélkül rendezték.

Sokáig a szurkolók mellett a gólok is hiányoztak az összecsapásról, és a második félidő végére jelzett nyolc perc ráadás ellenére úgy tűnt, hogy ez így is marad az első hármas sípszóig.

A Santos edzője, Cuca – akinek pólója Máriát és Jézust ábrázolta – megpróbált biztosra menni, nem engedte elvégezni az ellenfél bedobását. Csakhogy az ebből kialakuló kisebb balhé miatt a szakvezető piros lapot, a mérkőzés pedig még néhány percet kapott. A 99. percben pedig Breno Lopes fejese el is döntötte a trófea sorsát.

A Palmeiras története során másodszor lett Dél-Amerika bajnoka, és részt vehet a február 4-én kezdődő klubvilágbajnokságon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.