A Fradi kapusa szerint örömteli, hogy Szabics Imre megkapta a lehetőséget

Bogdán Ádám és Szabics Imre korábban csapattársak voltak a válogatottban, ma este ellenfelek lesznek a Mol Fehérvár–Ferencváros rangadón. Az FTC kapusa szerint jót tesz a magyar futballnak, hogy komoly versengés alakult ki a két élcsapat között, mert ez az NB I színvonalát és a presztízsét egyaránt emeli.

Forrás: NSO2021. 04. 25. 10:55
null
Bogdán Ádám még nem kapott gólt a Fradi kapusaként
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kisvárdán és az Újpest elleni derbin sem kapott gólt a hosszas légiósélet után az NB I-ben 33 évesen bemutatkozó Bogdán Ádám. A húszszoros válogatott kapus a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy nem a csapat érdeme a két bekapott gól nélküli találkozó. Összeszokottságról ugyanakkor nem lehet beszélni, Miha Blažič volt az egyetlen állandó pont a védelemben a két mérkőzésen, de így is megoldotta a csapata a feladatot.

– Talán a kisvárdai gyenge produkció kellett ahhoz, hogy észhez térjünk. Tudtuk, a derbin muszáj javítanunk. A futballban az a jó, hogy eltelik két-három nap, és máris kijavíthatjuk a hibánkat – nyilatkozta a kapus a sportnapilap felvetésére, hogy vajon miért ment jobban a játék az Újpest elleni derbin, mint a két korábbi meccsen.

Bogdán Ádám még nem kapott gólt a Fradi kapusaként

Bogdán a ma délutáni, Mol Fehérvár elleni meccs kapcsán az ellenfélről és a Vidi nemrég kinevezett edzőjéről, Szabics Imréről is mondott egy-két szót. – Nehéz mérkőzésre számítok, jó csapat az ellenfelünk. A Ferencváros nagy klub, csakis a siker számít, másfelől ott az egyéni motiváció, mindenki szeretné bizonyítani, lehet rá hosszú távon számítani. Ezért Fehérváron is győzni akarunk. Szabics Imrével a válogatott keretben többször voltunk együtt, örömteli, hogy fiatal edzőként ilyen lehetőséghez jutott. Jót tesz a magyar futballnak, hogy ilyen párharcok alakulnak ki a bajnokságban, a színvonalat és a presztízst egyaránt emeli.

A teljes interjút ITT lehet elolvasni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.