Viccnek sem rossz Vadócz Krisztián új csapata

Bejelentette Vadócz Krisztián szerződtetését az Uruguayban hamarosan Szuperkupa-döntőt játszó, élvonalbeli Montevideo Wanderers labdarúgó-csapata. A 42-szeres magyar válogatott középpályás pályafutása 14. klubjához igazolt, amelynek történetesen az a neve, hogy „Vándorok”. Humorérzékből kitűnő.

Magyar Nemzet
2021. 04. 24. 12:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Múlt héten kapott szárnyra a hír, hogy Vadócz Krisztián távozik a tradíciókat tekintve a világ egyik leghíresebb klubjától, a Penaroltól, és akkor még arról lehetett olvasni, hogy ugyan marad Uruguayban, de csak a másodosztályban kaphat lehetőséget. Most viszont kiderült, hogy a 35 éves középpályásnak nem kell osztályt váltania, az élvonalban második Penaroltól a tizedik Montevideo Wanderershez került. A csapat május 3-án a Szuperkupa-döntőben a Nacional ellen lép pályára.

Így köszöntötte a szurkolókat Vadócz:

A Wanderers lefordítva azt jelenti, hogy Vándorok, s a név tökéletes illik Vadócz Krisztián pályafutására, hiszen a mostani karrierje 14. csapata. Ezeket ráadásul földrajzilag is változatos helyekről gyűjtötte össze, hiszen négy kontinensen és tizenegy országban szerepelt. A legtöbb meccset azonban még mindig a La Ligában (71) és a Eredivisiében (56) játszotta, amiből jól látszik, hogy a vándoréletet akkor kezdte, amikor már nem tudott minőségi bajnokságokba szerződni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.