A rég várt siker ellenére nagy bajban az olasz sztárcsapat

Az újdonsült olasz futballbajnok Internazionale elnöke azt kérte a játékosoktól, hogy kéthavi fizetésükről mondjanak le a milánói klub nehéz anyagi helyzete miatt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 05. 11. 14:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sky Sport Italia értesülése szerint Steven Csang arra hivatkozott a labdarúgókkal tartott találkozón, hogy a koronavírus-járvány következményeként klubjuk is súlyos veszteségeket szenvedett el, s csak a játékosok segítségével képesek kilábalni a pénzügyi bajból. A döntést a játékosokra bízta, akik egyenként határozhatnak arról, hogy készek-e lemondani kéthavi járandóságukról.

Korábban az a hír járta, hogy az Internél a bajnokság megnyeréséért járó külön pénzről is le kellene mondaniuk a futballistáknak, de ezt a klub főigazgatója, Giuseppe Marotta cáfolta.

Az Internazionale tizenegy év után végzett ismét az olasz bajnokság élén. A milánói klub négy fordulóval a Serie A idei kiírásának vége előtt biztosította be története 19. elsőségét. A jelek szerint azonban a rég várt siker sokba került az Internek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.