Kétezer forintért is meg lehet nézni a kupadöntőt a Puskás Arénában

A Magyar Labdarúgó-szövetség szombaton délelőtt közölte, hogy 15 órakor megkezdődik a jegyértékesítés a Magyar Kupa hétfői döntőjére, amit a Mol Fehérvár és az Újpest vív a Puskás Arénában 20 órakor. A találkozót a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók és a felügyeletük alatt álló kiskorúak tekinthetik meg.

Magyar Nemzet
Forrás: MLSZ.hu2021. 05. 01. 12:13
null
MK Forrás: mlsz.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány a négymillió beoltott magyar állampolgár bejelentése után új intézkedéseket léptetett életbe, a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak mostantól szabadon látogathatják a sportrendezvényeket. Ennek megfelelően fél év után ismét szurkolók előtt rendezik meg a hazai labdarúgó-mérkőzéseket, így a Mol Magyar Kupa május 3-i döntőjén is jelen lehetnek a nézők a Puskás Arénában. A hatósági szabályozásnak megfelelően a nagykorú szurkolóknak kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépniük a stadion területére.

A döntőre négy árkategóriában lehet jegyeket vásárolni, ezeket elhelyezkedéstől függően két-, három-, négy- és ötezer forintért lehet megvásárolni. A Fehérvár FC és az Újpest FC szurkolói egyaránt nyolc-nyolcezer jegyet vásárolhatnak meg a Puskás Aréna első szintjére. Egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

Forrás: Mlsz.hu

A jegyek kizárólag online vásárolhatók meg a Meccsjegy.mlsz.hu oldalon, a megvásárolt belépőket mobileszközre letöltve vagy kinyomtatva lehet bemutatni a stadionba történő belépésnél. A jegyek névre szólnak, ennek megfelelően a vásárláshoz személyes adatok megadására van szükség (klubkártyára nincs szükség a vásárláshoz, de az adatok megadására lehet használni a gyorsabb vásárlás érdekében). Mozgáskorlátozottjegyek az [email protected] e-mail-címen igényelhetők.

A Fehérvár szurkolói az Aréna Dózsa György út felőli részén, az Újpest szurkolói a Stefánia út felőli részén foglalnak majd helyet. A mérkőzés alatt a stadionkertben és az aréna 1. szintjén sem lesz körbejárható a stadion, a szurkolók a megfelelő lelátó felőli kapukon léphetnek be a stadionba.

Kapunyitás 18 órakor lesz.

A Fehérvár és az Újpest is erre a trófeára hajt
Fotó: Mlsz.hu

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.