Cristiano Ronaldo zseniális passzán ámul a világ + videó

Cristiano Ronaldo ismét varázsolt a pályán, de ez a pontszerzéshez sem volt elég csapatának. A portugál labdarúgó-válogatott 4-2-es vereséget szenvedett a németek ellen a szombat esti Európa-bajnoki mérkőzésen, így a címvédőnek sok oka nem volt az örömre a második forduló befejeztével.

Magyar Nemzet
2021. 06. 20. 8:34
Cristiano Ronaldo
epa09286335 Cristiano Ronaldo of Portugal in action during the UEFA EURO 2020 group F preliminary round soccer match between Portugal and Germany in Munich, Germany, 19 June 2021. EPA/HUGO DELGADO (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.) Fotó: HUGO DELGADO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cristiano Ronaldón nem múlott a csapata sikere: az ötszörös aranylabdás gólt és gólpasszt is jegyzett a németek ellen. Azonban ettől függetlenül is alkotott a pályán.

Elképesztő, százméteres sprintjéről is lehetne beszélni, mi viszont egy másik jelenetet idéznénk fel, amikor a Juventus támadója Antonio Rüdigert verte át egy remek trükkel. Ronaldo balra nézett, miközben a levegőben jobbra sarkalta el a labdát Bruno Fernandesnek.

F csoport, 2. forduló:

Németország–Portugália 4-2 (2-1)

Gólszerzők: Dias (35., öngól), Guerreiro (39., öngól), Havertz (51.), Gosens (60.), illetve Ronaldo (15.), Jota (67.)

Kövesse a magyar válogatott szereplését és az Európa-bajnokságot ITT!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.