Mbappé sportszerűségből jelesre vizsgázott

Kylian Mbappénak nehéz éjszakája volt. Ő rontotta el a sorsdöntő 11-est a büntetőpárbajban a Svájc–Franciaország mérkőzésen, amivel a csapata vesztét okozta. A Paris Saint-Germain támadója még az éjszaka Twitter-üzenetben fordult a rajongóihoz: elnézést kért a szurkolóktól és gratulált Svájcnak.

Magyar Nemzet
2021. 06. 29. 7:58
Kylian Mbappé
Kylian Mbappé magányossága Fotó: Daniel Mihailescu Forrás: EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagyon nehéz lesz napirendre térni a történtek felett. Végtelenül szomorúvá tesz a kiesés, az, hogy nem tudtuk elérni a célunkat. Nagyon sajnálom azt a tizenegyest. Segíteni akartam a csapatnak, de kudarcot vallottam. Nehéz lesz megnyugvást találni, de sajnos az efféle kockázatok benne vannak imádott sportágamban. Tudom, hogy önök, a szurkolóink roppant csalódottak, ugyanakkor szeretném megköszönni a támogatásukat, és hogy mindig velünk vannak. A legfontosabb, hogy a következő kihívásokkal a korábbiaknál erősebben nézzünk majd szembe. Gratulálok és sok szerencsés kívánok Svájcnak!” – írta a Franciaország kiesésével végződő nyolcaddöntő után.

Didier Deschamps szövetségi kapitánnyal az élen a csapattársak sem marasztálják el Mbappét. Mi több Hugo Lloris, a franciák csapatkapitánya, egyben kapusa képes volt azt mondani a drámai fordulatokkal tarkított mérkőzésről: őszintén szólva ez az, amit szeretünk a futballban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.