Ronaldónál a kiesés után nagyon elszakadt a cérna + videó

Kétszer is földhöz vágta a csapatkapitányi karszalagját, a játékoskijáróban még bele is rúgott.

2021. 06. 28. 6:58
null
Forrás: Ronaldo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valójában meg sem kell lepődnünk azon, hogy képtelen volt elviselni a portugál válogatott kiesését a labdarúgó Európa-bajnokságon, hogy a nyolcaddöntőben vasárnap éjjel Sevillában 1-0-ra kikaptak a belgáktól. Az így búcsúzó címvédő válogatott csapatkapitánya a lefújás után még a pályán dühében földhöz vágta a csapatkapitányi karszalagját.

Ez nem szokatlan tett Ronaldótól, március végén Belgrádban is így tett, a szerbek ellen 2-2-re végződött vb-selejtező lefújása után. Azon a mérkőzésen a hosszabbításban, egészen pontosan a 93. percben Ronaldo érvényes gólt szerzett, a felvételeken jól látható volt, hogy a labdát bőven a gólvonal mögül rúgta ki a szerb védő, Stefan Mitrović, de Danny Makkelie holland játékvezető nem adta meg a találatot, majd sárga lapot mutatott fel a reklamáló klasszisnak. Mivel nem állt rendelkezésre videóbíró, ezért nem lehetett visszanézni az esetet. Ezután jött Ronaldo kifakadása, amit még meg is tudunk érteni, de a csapatkapitányi karszalagot földhöz vágni mégsem illendő…

A Belgrádban hagyott karszalagot egy pályamunkás kaparintotta meg, s végül egy jótékonysági árverésen 75 ezer dollárért (több mint 23,1 millió forintért) talált gazdára. Ronaldo Sevillában nem hagyta ott a füvön, némileg lecsillapodott, lehajolt érte, de levonulás közben megint eldobta, és még bele is rúgott! Dühösen gesztikulálva vonult be az öltözőbe.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.