David Beckham, Boris Johnson és Vilmos herceg is a Wembley-ben ünnepelt

Több angol notabilitás a Wembley-ben szurkolt az angol válogatottnak a Dánia elleni Európa-bajnoki elődöntőben.

Magyar Nemzet
2021. 07. 08. 9:27
Boris Johnson ünnepel
Boris Johnson miniszterelnök és a hitvese, Carrie Fotó: Europress/AFP/Frank Augstein
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

David Beckham a kép tanúsága szerint nem családostul, hanem egyedül érkezett a mérkőzésre, de így is jól érezte magát. Miként mögötte a csinos hölgy is mobillal a kezében. Aki ellenpólusa Becham feleségének, Victoriának, aki önfeledt öröm helyett jobban szeret igéző szemeket vetni vagy szigorú képet vágni.

David Beckham ünnepel

Vilmos herceg ügyelt a protokollra, nem csápolt az angol gólnál, de legalább felállva tapsolt – szemben a körülötte ülőkkel, akiknek a gyomrát talán megfeküdte a késői vacsora... Reméljük, Vilmos herceg csinos, sőt gyönyörű felesége nem rendez féltékenységi jelenetet a férje társaságában felbukkanó, ugyancsak szemrevaló hölgy miatt.

Vilmos herceg felállva tapsolt

Boris Johnson brit miniszterelnök még válogatott mezt is öltött. (Ha Orbán Viktor ugyanezt teszi, akkor ő nyilván populista.) A hitvese, Carrie mintha nem csupán társa, hanem támasza is lenne a kormányfőnek, aki láthatóan eleresztette magát az angoloknak csodás estén.

Boris Johnson miniszterelnök és a hitvese, Carrie
Fotó: Europress/AFP/Frank Augstein

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.