Djokovics magyarul kommentelt Fucsovics posztjához

Novak Djokovics három szettben búcsúztatta Fucsovics Mártont a wimbledoni negyeddöntőben. A világelső teniszező a mérkőzés után Fucsovics Instagram-oldalára „merészkedett”, és magyarul kommentelt.

Magyar Nemzet
2021. 07. 08. 8:35
A világelső is elismerte Fucsovics teljesítményét Fotó: Glyn KIRK / AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gratulálok, Novak Djokovics, köszönöm, Wimbledon!” – írta ki Instagramra Fucsovics Márton, miután a világelső elleni vereségével véget ért a menetelése a Grand Slam-tornán.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

FM (@fucsovicsmarci) által megosztott bejegyzés

A poszthoz rengeteg híresség hozzászólt, többek között a korábbi válogatott labdarúgó, Juhász Roland, a Telekom Veszprém férfikézilabda-csapatának sportigazgatója, Nagy László is gratulált a magyar teniszezőnek, sőt a világelső is feltűnt a kommentszekcióban!

A világelső is elismerte Fucsovics teljesítményét
Fotó: Glyn Kirk/AFP

„Köszönöm, brate! Nagyszerű torna volt ez számodra, így tovább, sok sikert! Gyereee” – írta a közös képekhez Fucsovics Márton Instagram-oldalára Djokovics, az utolsó szót magyarul.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.