„Gratulálok, Novak!” – Federer igazi sport- és úriember

Alighogy véget ért a wimbledoni teniszbajnokság férfidöntője, Roger Federer máris gratulált Novak Djokovicsnak az újabb sikeréhez és ahhoz, hogy huszadik Grand Slam-torna-diadalával befogta őt, valamint Rafael Nadalt az örökranglista élén.

Magyar Nemzet
2021. 07. 11. 21:28
Federer
Roger Federer nem irigy, gratulált a riválisának Fotó: Europress/AFP/Ben Stansall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gratulálok, Novak a 20. Grand Slam-torna-győzelmedhez. Büszke vagyok arra, hogy a nyílt tenisz bajnokainak különleges korszakában játszhatok. Csodálatos teljesítmény!” – írta Federer Twitter-üzenetben, kevéssel azután, hogy Novak Djokovics négy szettben legyőzte az olasz Matteo Berrettinit.

Nos, Roger Federert ezért is szeretjük és tiszteljük. Nem csupán minden idők egyik legnagyobb sportolója, ezenfelül kifogástalan sport- és úriember, igazi példakép. Szép volt, Roger!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.