Hazatér az NB II-be a magyar futball örök felfedezettje

Hazatért Portugáliából és a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC-hez igazolt Bobál Gergely, a korábbi NB I-es gólkirály.

Magyar Nemzet
2021. 07. 09. 17:45
Bobál Gergely
Bobál Gergely a ZTE-ben lett magyar gólkirály Fotó: Derencsényi István/dvsc.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábban a Vasas Kubala Akadémia, a Budapest Honvéd, a ZTE, a Gyirmót FC Győr, az Aqvital FC Csákvár és német VfL Wolfsburg II mezét is magára öltő Bobál Gergely a portugál élvonalbeli CD Nacionalból (ahol tavaly nyár óta mindössze három tétmeccsen játszhatott) érkezik a Vasashoz.

Bobál nem sokat játszott a Nacionalban, itthon többre számít

A korábbi utánpótlás-válogatott futballista a 2016–2017-es idényben tagja volt a Honvéd NB I-es bajnokcsapatának, egy évvel később élvonalba jutott a Zalaegerszeggel, a 2019–2020-as kiírásban pedig az élvonal góllövőlistájának harmadik helyén végzett.

– Közel három évet töltöttem Angyalföldön korábban, sok szép emlék köt ide az utánpótlásból, sikerek, győzelmek, így jó érzés visszatérni. Az elmúlt másfél évben olyan folyamat bontakozott ki Angyalföldön, ami számomra nagyon szimpatikus, aminek szeretnék a részese lenni, s újra élvezni a játékot. A Vasasnak az élvonalban a helye, bízom benne, hogy én is hozzá tudom segíteni a klubot a sikeres jövőhöz – nyilatkozta a támadó a szerződés aláírását követően a csapat honlapjának.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.