BL-meccs helyett műtét – nagy csapás érte a magyar futballistát

A vezetőedző szerint tragédiával ér fel a Slovan Bratislava számára, hogy Holman Dávid elülső keresztszalag-szakadást szenvedett az ír bajnok Shamrock Rovers elleni Bajnokok Ligája-selejtezője előtti edzésen.

Magyar Nemzet
2021. 07. 06. 16:21
Europa League - Group K - Slovan Bratislava v Wolverhampton Wanderers
Soccer Football - Europa League - Group K - Slovan Bratislava v Wolverhampton Wanderers - Tehelne Pole Stadium, Bratislava, Slovakia - October 24, 2019 Slovan Bratislava's David Holman in action REUTERS/Radovan Stoklasa - RC178EBE1B80 Fotó: Radovan Stoklasa
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holnap a fontos BL-meccs helyett a kórházban jelentkezik Holman Dávid, akit meg is műtenek, így várhatóan hosszabb időre nem állhat a Slovan Bratislava rendelkezésére.

– Ez számunkra felér egy kisebb tragédiával. Meg kell változtatnunk az eltervezett és begyakorolt taktikánkat, ami meglátjuk, hogyan fog működni nélküle – panaszkodott Vladimír Weiss, a szlovák bajnok vezetőedzője.

Holman Dávid az elmúlt idény egyik legeredményesebb magyar légiósa volt, hiszen 29 tétmeccsen 11 gólt és hat gólpasszt jegyzett klubjában. Ennek ellenére sem került be Európa-bajnoki keretébe, legutóbb 2019 őszén szerepelt az olasz szövetségi kapitány csapatában. Rossi szerint a 28 éves szélső védőmunkája nem volt megfelelő, a játékos pedig hiába jelezte, hogy úgy érzi, ebben is fejlődött az elmúlt időszakban.

Mindenesetre a Slovan Bratislava a sérülése miatt most Holman nélkül kénytelen megkezdeni az idényt az ír Shamrock Rovers ellen holnap, a BL-selejtező első fordulójában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.