Jöjjön, aminek jönnie kell: egy feladat maradt

Fucsovics Márton és Stefano Travaglia párosa nem tudta borítani a papírformát a wimbledoni tenisztorna hatodik kiemelt duója ellen.

Magyar Nemzet
2021. 07. 03. 17:16
Fucsovics Wimbledon feladat
Fucsovics végre legyőzte Rubljovot Fotó: Europress/AFP/Mike Hewitt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nehéz feladat várt Fucsovics Mártonra és Stefano Travagliára. A magyar, olasz kettős a wimbledoni tenisztorna férfipárosversenyének második fordulójában a hatodik kiemelt Rajeev Ram, Joe Salisbury amerikai, brit duó ellen lépett pályára.

Miközben Fucsovics ritkán párosozik, az ellenfél mindkét játékosa kifejezetten erre a számra specializálódott. Ram és Salisbury kettőse tavaly Australian Open-győzelmet ünnepelhetett.

Fucsovicsék tisztességgel helytálltak az erősebb riválissal szemben, de fogadóként egyszer sem volt esélyük játékot nyerni. A 6:3, 6:4-es vereség azonban csak Travagliának jelentette a búcsút, Fucsovicsnak maradt még feladata Wimbledonban.

A magyar éljátékos ugyanis pénteken legyőzte a kilencedik kiemelt Diego Schwartzmant, így egyesben bejutott a legjobb tizenhat közé. A következő feladat sem ígérkezik könnyebbnek: az ötödik kiemelt Andrej Rubljov idén már háromszor is borsot tört Fucsovics orra alá. A magyar teniszező azonban optimistán várja az újabb összecsapást.

– Új nap, új remények! Jöjjön, aminek jönnie kell! – mondta bizakodva Fucsovics.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.