Újabb botrány Madridban: „Ronaldo idióta, Mourinho egoista”

Florentino Pérez elnök úr kiszivárgott mondatai nagy port kavarnak Madridban. A Real Madrid első embere még 2006-ban Iker Casillasról és Raúlról fogalmazott meg negatív véleményt. A legújabb hangfelvétel szerint Cristiano Ronaldo és José Mourinho sem tartoztak az elnök úr kedvencei közé.

Magyar Nemzet
2021. 07. 14. 12:20
null
Mégsem volt olyan őszinte a közös öröm? Fotó: JAVIER SORIANO / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke nem volt túlságosan boldog, amikor kedden kiszivárogtattak egy 2006-os hangfelvételt, amelyen Raúlt és Iker Casillast a klub történetének két legnagyobb csalójának nevezte. Ma újabb felvételek kerültek napvilágra: a 2012-ben rögzített hanganyagokon Florentino Pérez Jose Mourinhót abnormálisnak, Cristiano Ronaldót idiótának titulálja.

Jose Mourinho és sem tartozott az elnök úr kedvencei közé
Fotó: Javier Soriano/AFP

– Őrült – mondta Florentino Pérez Cristiano Ronaldóról. – Ez a fickó idióta, beteg ember. Azt hiszitek, normális, de nem az, különben miért csinálna ilyeneket? A legutóbbi húzását az egész világ látta. Miért csinál ilyen butaságokat? – mondja a felvételen Pérez a Real Madrid történetének egyik legnagyobb alakjáról, aki 2009 és 2018 között 438 meccsen 450 góllal és 132 gólpasszal segítette a csapatot.

Ezek után a fővárosiakat 2010-től 2013-ig irányító Mourinho is kapott bíráló szavakat, és képbe került Jorge Mendes játékosügynök is, aki Ronaldo és Mourinho ügyeit is intézi.

– Mendes nem kontrollálja Cristianót és Mourinhót sem. Nincs súlya. Ezeknek az embereknek komoly egója van, mindketten el vannak kényeztetve, és nem látják a valóságot, mert mindketten jóval több pénzt kereshetnének, ha ahhoz lenne kedvük. Egyikük sem normális, elképesztő mennyiségű pénzről beszélünk például a képi jogokkal kapcsolatosan. Ráadásul az ő dacos, kihívó arcukat senki sem kedveli. De a nyilvánosság előtt persze teljesen más minden! – utalt ezzel Pérez arra, hogy a két portugál szerinte gyakran szembement sok mindennel és mindenkivel, de ezt nem kürtölte világgá a sajtó felé.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.