Már nincs visszaút: Lionel Messi megérkezett Párizsba!

Lionel Messi megérkezett Párizsba, ahol szurkolók hada várta már vasárnap délután óta. Még át kell esnie az orvosi vizsgálaton és a szerződés aláírásán ahhoz, hogy hivatalosan is bejelentsék, ezentúl a Paris Saint-Germain labdarúgójaként ejtheti ámulatba a világot.

Magyar Nemzet
2021. 08. 10. 16:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Még nem vált hivatalossá, hogy a Paris Saint-Germainnél folytatja a pályafutását – ehhez előbb át kell esnie a kötelező orvosi vizsgálatokon és alá kell írnia a szerződését –, de a párizsi futballklub a Twitter-oldalára már kitett egy videót az FC Barcelonától érkező hatszoros aranylabdás közelgő szerződtetéséről. A videó végén a felirat is árulkodó, bár Messi nem látszik rajta: Új gyémánt Párizsban.

 

 

Ahogyan azt a Magyar Nemzet is megírta, vasárnap kora délután óta ezrek gyűltek össze az egyik párizsi repülőtéren, hogy tanúi lehessenek a nagy pillanatnak, Lienel Messi megérkezésének. Az argentin csatár nem feledkezett meg róluk, az egyik ablakból hosszasan integetett nekik.

 

 

 

Egyes sajtóinformációk szerint Lionel Messi még kedden átesik az orvosi vizsgálatokon, aláírja a szerződését, majd a PSG hivatalosan is bejelentse a leigazolását, mások szerint viszont erre csak szerdán kerül sor. A lényeget tekintve ez mindegy, ez nem több már puszta formaságnál, bátran kijelenthetjük: a futball történetének az egyik legnagyobb alakja a Paris Saint-Germain játékosa. Fabrizio Romano, az olasz transzferguru a hivatalos Twitter-oldalán tett közzé kevéssel dél után egy videót és képet, amelyen Lionel Messit és a családját láthatjuk, és ami megnyugtathatta a párizsiakat, ma nem hiába várják új kedvencüket. 

 

 

És egy másik, ami még megnyugtatóbb volt, azaz fel is szálltak a repülőgépre...

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.