Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Marosi a hetedik helyről kezdi az öttusa záró számát

A londoni olimpia bronzérmese tovább javított, a szinte hibátlan lovaglása után a kilencedik helyről a hetedikre lépett. Kasza Róbert a középmezőnyben, a 24. helyen várja a záró számot.

Forrás: NSO2021. 08. 07. 12:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mezőny a lovaglással folytatta a versenyt. Kasza Róbert tizenötödikként vágott neki a pályának, lova egyszer ellenszegült, egy akadályt levert és volt időtúllépése is, így a maximális 300 pontból végül 271-et tudott megszerezni. huszonnyolcadikként indult, aki hibátlanul lovagolt, mindössze időtúllépésért kapott három pont levonást, így 297 ponttal zárta a tusát. Előbbi összességében a 4., utóbbi a 25. helyen zárta a tusát.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

 

A mezőny némileg megtizedelődött, két mexikói és a kubai Ders is nulla pontot lovagolt, csakúgy, mint a chilei Bustos, aki pedig azért nem tudta teljesíteni a pályát, mert elszakadt a ló kantárszára. Az éllovas brit Joseph Choong két, a második helyen álló koreai Dzsung Dzsin Hva egy verőhibát vétett, így Marosi Ádám zárkózni tudott az éllovasokra, s 31 másodperces hátrányból indul majd a záró számban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.