Eriksenhez hasonló dráma: elvesztette az eszméletét az olimpiai bajnok

A labdarúgó Eb-n látott jelenet ismétlődött meg a női kézilabda Bajnokok Ligájában. Cristian Eriksen drámája után néhány hónappal az olimpiai bajnok francia válogatott sztárja, Océane Sercien-Ugolin esett össze a pályán. A szlovén Krim Ljubljana sztárját kórházban ápolják, a legfrissebb hírek szerint javult az állapota.

Magyar Nemzet
2021. 10. 18. 9:32
Océane Sercien-Ugolin
Oceane Sercien Ugolin (középen) a tokiói olimpia döntőjében két gólt dobott az oroszoknak Fotó: Fabrice COFFRINI / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Océane Sercien-Ugolin a Krim Ljubljana–Metz női kézilabda Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés után vesztette el az eszméletét. Az olimpiai bajnok francia válogatott jobbátlövője tegnap a végletekig kiélezett, a Metz egygólos sikerével zárult találkozó után lett rosszul.

Szlovén csapattársai és a Metz játékosai összekapaszkodva kört alkottak, hogy ne kerüljenek nyilvánosságra az ápolást rögzítő képsorok.  

Fotó: Fabrice Coffrini / AFP

– A mérkőzés után a francia válogatott Océane Sercien-Ugolint mentővel szállították az egyetemi kórházba – olvasható a ljubljanai klub honlapján.

Tegnap este Océane Sercien-Ugolin csapattársa, a francia Allison Pineau eloszlatta az aggodalmakat. – Szeretném elmondani, hogy Océane már jobb állapotban van, szerencsére nincsen semmi komoly! További vizsgálatokra kerül sor, de a lényeg az, hogy jó kezekben van  – nyugtatta meg a követőket az Instagramon. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.