Párizsban Magyarországra hívtuk a világ legjobbjait

A párizsi Kongresszusi Palotában múlt csütörtökön tartották meg az idei Tour de France útvonalának bemutató gáláját, amelyre meghívták a magyar országúti kerékpáros körverseny szervező csapatának küldöttségét is.

Magyar Nemzet
2021. 10. 19. 8:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tour de France mellett sok más világhírű eseményt szervező, A.S.O. (Amaury Sport Organisation) nevű cég meghívására Eisenkrammer Károly főszervező, Szilasi László versenyigazgató és Balázs Tibor operatív igazgató utazott a francia fővárosba, ahol a gálaműsor megtekintése mellett több fontos találkozóra is sort kerítettek.

– Két fontos küldetésünk közül az egyik a televíziós közvetítések és a műsorok gyártásának témaköre volt. Megbeszéléseket folytattunk az A.S.O. médiajogok értékesítéséért felelős igazgatójával, Cedric Rampelberggel, valamint a közvetítéseinket gyártó Videohouse, illetve az azokat terjesztő Eurosport képviselőivel is – mondta el Eisenkrammer Károly a Tour de Hongrie honlapján.

A Tour de Hongrie kommunikációs partnere, az A.S.O. segítségével évről évre minden korábbinál több televíziós megjelenést tud biztosítani a magyar viadal számára, legutóbb, 2021-ben világszerte, valamennyi kontinensen látható volt a magyar körverseny, csaknem 800 millió ember számára vált elérhetővé. Óriási áttörést jelentett, hogy 150 országban élőben közvetítették a Tour de Hongrie szakaszait.

– Párizsban ki akartuk használni a lehetőséget, hogy találkozhatunk a legerősebb csapatok, a WorldTeamek vezetőivel is, akiket így személyesen tudtunk meghívni a jövő évi versenyünkre – mondta el Eisenkrammer Károly, aki elárulta: azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy 2022-ben a Tour de Hongrie versenyén a kategóriában lehetséges maximum létszámmal legyenek jelen a WorldTeamek, vagyis a huszonkét induló csapat közül tizenegy a legmagasabb szintről érkezzen hazánkba.

2021-ben nyolc WorldTeam mellett kilenc ProTeam, négy kontinentális csapat és a magyar válogatott állt rajthoz az ötnapos viadalon.

A 43. Tour de Hongrie versenyére 2022-ben május 11. és 15. között kerül sor.

Borítóképünk forrása: Tourdehongrie.hu

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.