Ronaldinho a helyszínen szurkolt Messinek, a meccs előtt összeölelkeztek

A világbajnok, aranylabdás brazil volt a Paris Saint-Germain–RB Leipzig BL-meccs díszvendége.

Magyar Nemzet
2021. 10. 20. 7:28
Ronaldinho
PARIS, FRANCE - OCTOBER 19: Former Paris Saint-Germain player Ronaldinho during the Group A - UEFA Champions League match between Paris Saint-Germain and RB Leipzig at the Parc des Princes on October 19, 2021 in Paris, France (Photo by Herman Dingler/BSR Agency/Getty Images) Fotó: Herman Dingler/BSR Agency/Getty Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint rendesen a Bajnokok Ligája-mérkőzéseken, Párizsban is több potentát ült a lelátón. Ha már futball, közülük a legnagyobb név mégis mindenképpen Ronaldinho. A brazil világbajnok és aranylabdás játékos a találkozó előtt üdvözölte is Messit.

A két világsztár csapattárs volt anno a Barcelonában, s Ronaldinhónak a PSG is ismerős terep, itt indult európai karrierje, innen igazolt 2003-ban a Barcához, ahol öt éven át játszott.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.