Egy ország szurkol a magyar női jégkorong-válogatottnak + videó

A lengyelek elleni 11-1-es siker után szombaton Norvégia, vasárnap pedig a házigazda Csehország lesz a mieink ellenfele.

Forrás: Magyar Jégkorong Szövetség2021. 11. 13. 16:11
Budapest, 2019. prilis 13. Az aranyrmes a magyar vlogatott, a ni jgkorong divzi I/A vilgbajnoksg Magyarorszg - Ausztria dnt mrkzs gyztese a kposztsmegyeri Vasas Jgcentrumban 2019. prilis 13-n. MTI/Koszticsk Szilrd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rendkívül magabiztos sikerrel kezdte a chomutovi olimpiai selejtezőt a magyar női jégkorong-válogatott – idézi fel közleményében a Magyar Jégkorong-szövetség (MJSZ).

A lengyelek elleni 11-1-es győzelem után szombaton este Norvégia, vasárnap pedig a házigazda Csehország lesz az ellenfél.

A két fontos találkozó előtt plusztámogatást kaptak otthonról a magyar lányok: sportolók, zenészek, színészek és műsorvezetők sora üzent nekik, hogy szurkol a történelmi pekingi téli olimpiai kijutásért.

Kiss Gergely, Gurisatti Gréta, Lovas Rozi, Gelencsér Tímea, Lékai-Kiss Ramóna, Diaz, a Halott Pénz, a Kelemen Kabátban, a Margaret Island, a Tankcsapda, Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi, Bereczki Zoltán és Hajdú B. István is biztató és kedves szavakat küldött – derül ki az MJSZ tájékoztatójából.

Borítókép: A 2019-ben az elitbe jutást kiharcoló magyar női jégkorong-válogatott (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.