Nagy László: Sajnos Izland átrohant rajtunk

A magyar válogatott szakmai stábjának tagja, a hazai kézilabda-szövetség alelnöke, Nagy László szerint a rengeteg hiba vezetett a vereséghez az Izland elleni csoportmérkőzésen. Nagy főként a lerohanások elleni védekezésben látta a 31-30-as vereség okát.

Szilágyi
2022. 01. 18. 21:12
NAGY László
Nagy László nem volt elégedett a védekezéssel Fotó: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Túl sok gólt kaptunk, voltak eladott labdáink, és sajnos az ellenfél átrohant rajtunk. Szerettük volna megfékezni az izlandiakat, de a játékosok védekezésben nem segítettek eleget a társaiknak. A csapat akart, küzdött, ment előre, de a végén nem tudta átvenni a vezetést. De nem csak ez volt a kulcs, elsősorban a visszarendeződés volt a baj, nagyon sok lerohanásgólt kaptunk. Ha ezeket kiküszöböljük, akkor más lehetett volna az eredmény, és ha nem követünk el hibákat, akkor meccsben maradhattunk volna. Nem így alakult – mondta Nagy. Hozzátette: a csapat felkészült arra, hogy milyen mérkőzés vár rá. – Ezt vártuk tőlük, rengeteget harcoltak védekezésben, semmivel sem leptek meg minket – mondta a válogatott stábtagja a 31-30-ra elveszített mérkőzés után.

Borítókép: Nagy Lászlót nem lepte meg az izlandiak játéka (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.