Uzuni bizarr gólt szerzett a spanyolok ellen + videó

Spanyolország a vártnál nehezebben győzött 2-1-re Albánia ellen. Az albánok egyenlítő gólját a Ferencvárostól a spanyol Granada csapatához igazolt Myrto Uzuni szerezte, nem akármilyen körülmények között.

Magyar Nemzet
2022. 03. 26. 21:56
Uzuni
Uzuni nem mindennapi góllal jelentkezett Fotó: LLUIS GENE Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Spanyolország hazai pályán, Barcelonában, az Espanyol stadionjában fogadta Albániát felkészülési mérkőzésen. A találkozó eleje nagyon nyögvenyelősen alakult a spanyolok számára, egészen a 75. percig nem tudták feltörni az albánok védekezését. Ekkor a Barcelona csatára, Ferran Torres szerezte meg a vezetést a házigazdának. A Ferencvárostól a télen a spanyol első osztályú Granadához szerződött Myrto Uzuni szintén a pályán volt már, és ő egyenlített öt perccel a rendes játékidő vége előtt. 

 

Egy előrevágott labdát a spanyol védő fejjel próbált tisztázni, de éppen Uzunira, majd róla a spanyol kapuba pattant a labda.

Az albánok mégsem tudták kihúzni az 1-1-es döntetlennel, a hajrában és lipcsei csapattársa, Dani Olmo döntött. A középpályás szenzációs mozdulattal csavart az albán kapuba, kialakítva ezzel a 2-1-es végeredményt. 

Borítókép: Myrto Uzuni szerencsés góllal jelentkezett (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.