Így szabadult el a pokol az Atlético–Manchester City BL-meccsen + videó

A 89. percben tört ki a botrány, a két csapat játékosai egymásnak feszültek Madridban.

Magyar Nemzet
2022. 04. 14. 8:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról beszámoltunk, a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében szerda éjjel 0-0-ra végződött az Atlético Madrid–Manchester City találkozó (a nyilatkozatok is itt olvashatók), ezzel az angolok jutottak tovább. A 89. percben hatalmas botrány tört ki a pályán. A hazaiaktól Felipe szerelte a bal oldalon megiramodó Fodent az oldalvonal mentén, majd megrúgta, az angolok támadója a szögletzászló közelében nagy fájdalmakkal elterült a gyepen, visszagurult a pályára (!), Sztefan Szavics pedig odarohant, és nekilátott, hogy lehúzza onnan!

 Mindez a Manchester City kispadjának közelében történt, a cserejátékosok azonnal odaszaladtak a társukat megvédeni, majd pillanatokkal később már mindkét csapat játékosai ott voltak a tett színhelyén, és egymásnak feszültek. Szavics meghúzta Jack Grealish haját, ment a lökdösődés a pályán, a Wanda Metropolitanóban hosszú percekig állt a játék. Daniel Siebert, a 37 éves német játékvezető enyhén szólva sem volt a helyzet ura, de valahogy helyreállt a rend. Szavicsot és Felipét mindenesetre nehezen tudták lefogni a társaik. 

A bíró Felipét a második sárga lapjával kiállította, de sárga lapot kapott Szavics és a vendégektől Nathan Aké is. A meccset végül a 103. percben fújta le a játékvezető.

A botrány az M4sport.hu oldalán ITT tekinthető meg.

A levonuláskor, a stadion alagútjában pedig újra feszült lett a hangulat:

A spanyol szurkolók még tíz perccel a minden tekintetben nagy csata után is éltették a kiesett csapatukat.

Borítókép: a tömegjelenet a találkozó 89. percében (Forrás: Twitter/ESPN FC)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.