„Verseny zajlik, ki tud nagyobbat tódítani Lewandowskiról”

Oliver Kahn, a Bayern München ügyvezető igazgatója nem volt rest a válasszal arra a hírre, miszerint Robert Lewandowski a nyáron elhagyja a kubot és a Barcelonához igazol. Igaz, a lengyel center ügye szinte eltörpül a fájó kudarc mögött, a Bayern a legjobb nyolc között kiesett a Bajnokok Ligájából.

Magyar Nemzet
2022. 04. 13. 9:12
Villarreal's Argentinian defender Juan Foyth (R) and Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski vie for the ball during the UEFA Champions League quarter-final, second leg football match FC Bayern Munich v FC Villarreal in Munich, southern Germany on April 12, 2022. (Photo by CHRISTOF STACHE / AFP) Fotó: EUROPRESS/AFP/CHRISTOF STACHE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nyilvánvalóan verseny zajlik, ki jön elő a legnagyobb képtelenséggel Lewandowskival kapcsolatban – reagált a hírre Oliver Kahn, a Bayern München korábbi legendás kapusa, jelenlegi ügyvezető igazgatója, miszerint a lengyel középcsatár a nyáron elhagyja a klubot és a Barcelonához igazol.

– Nem vagyunk őrültek, hogy annak a játékosnak az átigazolásáról tárgyaljunk, aki idényenként harminc-negyven góllal járul hozzá a sikereinkhez – folytatta Kahn arra utalva, hogy a 33 éves csatárt még egy évig érvényes szerződés köti a Bayernhez. – Már régóta tárgyalásban állunk vele, ha lesz miről, akkor beszámolunk róla. Lewandowski pontosan tudja, hogy mit jelent a Bayernnek, és a Bayern is tudja, mit jelent neki Lewandowski.

Mit mondhatnánk? Majd meglátjuk.

Borítókép: A Villarreal ellen sem tudott segíteni a Bayernnek

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.