Videón az idény legszebb gólja

Négy kategóriában is paksi siker született a RangAdó Gálán, amelyen a labdarúgó NB I vasárnap zárult idényének legjobbjait díjazták. A közönség szerint a ferencvárosi Ryan Mmaee rúgta az év legszebb gólját a Vidi elleni, márciusi meccsen.

Magyar Nemzet
2022. 05. 18. 9:16
Paks 20220419 Paks Újpest MK labdarúgás mérkőzés foto Tumbász Hédi TUM Nemzeti Sport Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez a labdarúgó NB I 2021–22-es idényének legszebb találata. Legalábbis az M4sport.hu-n megtartott közönségszavazás szerint. Ryan Mmaee rúgta a Fehérvárnak márciusban, amikor a Ferencváros 2-0-ra nyert a Vidi vendégeként. 

A többi kategóriában, tehát az évad felfedezettjéről, legjobb edzőjéről és játékosáról mind a tizenkét élvonalbeli együttes csapatkapitánya, vezetőedzője, illetve legidősebb és legfiatalabb játékosa szavazott.

A paksiak négy díjat is elvittek. a 31 találattal elhódított gólkirályi cím mellett az idény legjobb játékosának járó díjat is elnyerte. A Paksi FC kapta a bajnokság legsportszerűbb csapatának járó elismerést, az együttest iránytó – aki hétfőn az élvonalból kiesett MTK-hoz távozott – pedig a legjobb vezetőedző lett.

A tolnaiak 33 meccsen 75 gólt szereztek, az NB I-ben a hatodik helyén végeztek, a Magyar Kupában pedig döntőt játszottak.

A díjazottak

A legjobb játékos: Ádám Martin (Paksi FC)
Az NB I felfedezettje: Baráth Péter (Debrecen)
A legjobb edző: Bognár György (Paksi FC)
A gólkirály: Ádám Martin (Paksi FC, 31 gól)
A legszebb gól: Ryan Mmaee (Ferencváros, a Mol Fehérvár FC ellen, 2022. március 13-án)
A legjobb játékvezető: Bognár Tamás

Borítókép: Ádám Martin a gólkirályi cím mellé az idény legjobbjának járó díjat is begyűjtötte (Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.