Valter Attila a Tour de France-győztes csapatánál folytatja

Igaznak bizonyultak a sajtóértesülések: Valter Attila hároméves szerződést kötött a kerékpársport egyik legjobb csapatával, a Jumbo–Vismával.

Magyar Nemzet
2022. 08. 29. 12:07
VALTER Attila
Giro d'Italia – Második szakasz – Egyéni időfutam Budapesten Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt hetekben már több, kerékpársporttal foglalkozó portálon megjelent, hétfő délelőtt viszont hivatalossá is vált: a Jumbo–Vismában folytatja pályafutását.

A magyar kerékpáros a második évét tölti a Groupama–FDJ csapatnál, az új igazolás azonban szintlépést jelent. A Jumbo–Visma az országúti kerékpározás egyik legnagyobb sztárcsapata, idén a holland együttes kerékpárosa, nyerte meg a Tour de France-t.

Valter hároméves, azaz 2025-ig szóló szerződést írt alá új csapatával.

– Azt gondolom, ez a környezet a legmegfelelőbb a további fejlődésem szempontjából. A Jumbo–Visma egy topcsapat, amely hatékonyan emeli magasabb szintre a versenyzőit. Már a vezetőséggel folytatott megbeszélések is nagyot dobtak az önbizalmamon, és bízom benne, a következő években sikerül kihozni magamból a bennem rejlő lehetőségeket – mondta az új megállapodásról Valter Attila új csapata honlapjának.

Borítókép: Valter Attila az év végén elhagyja a Groupama–FDJ-t, szintet lép (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.