Vesekő miatt megműtötték a Bayern München csatárát

A kameruni válogatott támadója, Eric Maxim Choupo-Moting lemarad a Bundesliga rajtról. A Bayern Münchent 2020 óta erősítő csatárnak eltávolították a vesekövét, a felépülése heteket vesz igénybe.

Magyar Nemzet
2022. 08. 05. 11:34
null
Bayern Munich's Cameroonian forward Eric Maxim Choupo-Moting plays the ball during the German first division Bundesliga football match VfL Wolfsburg v Bayern Munich in Wolfsburg, northern Germany, on May 14, 2022. (Photo by Ronny Hartmann / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO Fotó: Ronny Hartmann / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 33 éves Eric Maxim Choupo-Moting a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, hogy miért volt szüksége orvosi beavatkozásra. Mint írta, az operáció jól sikerült, és már zajlik a rehabilitációja.

Choupo-Moting nem lépett pályára a Bayern felkészülési mérkőzésén a DC United és a Manchester City ellen, majd az RB Leipzig elleni német Szuperkupa-mérkőzést is kihagyta, de a távolmaradásának okairól eddig semmit nem lehetett tudni. 

Egyelőre nem világos, hogy a kameruni válogatott középcsatár mikor állhat ismét edzésbe, a hétvégén rajtoló Bundesliga első fordulóiban biztosan nem láthatjuk a pályán egykori csapattársát. A magyar válogatott csapatkapitánya 2011 és 2013 között két szezont töltött el egy csapatban, a Mainzban Choupo-Motinggal. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.