Jelentősen alulmaradt a magyar díjugrató válogatott a négycsillagos varsói csapatversenyben

Jelentősen alulmaradt a magyar díjugrató válogatott a négycsillagos varsói csapatversenyben, az utolsó helyen zárta a finálét – tájékoztatta az MTI-t Szotyori Nagy Kristóf, a Magyar Lovassport Szövetség Díjugrató Szakágának elnöke vasárnap este.

Forrás: MTI2022. 09. 11. 21:10
Jármy Vince
Buenos Aires, 2018. október 14. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság olimpiai információs szolgálata által közreadott kép Jármy Vincérõl a Buenos Aires-i ifjúsági olimpia egyéni díjugratásának döntõjében 2018. október 13-án. (MTI/EPA/OIS/IOC/Jed Leicester) Fotó: Jed Leicester
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szotyori Nagy Kristóf közlése szerint 11 nemzet válogatott csapata vett részt a Varsóban rendezett négycsillagos díjugrató verseny Nemzetek Díjának döntőjében. Magyarországot Jármy Vince, Horváth Balázs, Ifj. Lázár Zoltán és Ifj. Kövy András képviselte.

A vasárnapi megméretésen a magyar csapat az első forduló leggyengébb eredményét érte el, összesen 24 hibapontot szerezve. 

A második fordulóban a legjobbak között sikerült végezni, de ez sem volt elég a jó eredményhez. A magyar nemzeti díjugrató válogatott az utolsó helyen zárta a négycsillagos varsói finálét – olvasható az összegzésben.

A Magyar Lovassport Szövetség elnöksége szeptemberi ülésén értékeli a verseny eredményeit, és amennyiben szükséges, személyi változtatásokról is dönthet – közölte a szakági elnök.

Szotyori Nagy Kristóf hozzátette: a vezetőség – tekintettel a 2023-as olimpiai kvalifikációs versenyekre – egyéniben és csapatban is beépíti a felkészülési programba a Nemzetek Díján elért eredményekből levont következtetéseket.

Borítókép: A Nemzetközi Olimpiai Bizottság olimpiai információs szolgálata által közreadott kép Jármy Vincéről a Buenos Aires-i ifjúsági olimpia egyéni díjugratásának döntőjében 2018. október 13-án (Fotó: MTI/EPA/OIS/IOC/Jed Leicester)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.