Gulácsi Péter: Erősebb leszek, mint valaha

A magyar labdarúgó-válogatott és az RB Leipzig kapusa megkezdte a rehabilitációt a műtét után.

Magyar Nemzet
2022. 10. 22. 9:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ezen a héten megkezdtem a munkát a szakemberekkel. Mindennap keményen dolgozom a célomért, hogy amikor visszatérek, erősebb legyek, mint valaha. Az első lépéseket már megtettem – írja a közösségi oldalán.

A magyar válogatott és az RB Leipzig kapusa a skót Celtic elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett térdsérülést. A 13. percben hordágyon kellett levinni a pályáról, majd a vizsgálat megállapította, hogy a jobb térdében elszakadt a 32 éves kapus elülső keresztszalagja. Gulácsit október 10-én operálták meg. Keresztszalag-szakadás esetén általában fél évet vesz igénybe a teljes felépülés, tehát a magyar kapus az idény végén elvileg már ismét pályára léphet. Reméljük, úgy, ahogy reméli: erősebben, mint valaha.

Borítókép: Gulácsi Péter eltökélt (Fotó: Hannibal Hanschke)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.