Oftedal egy szezont még biztosan Győrben játszik

Stine Oftedal a 2023–24-es szezonban is Győrben kézilabdázik. A világhírű norvég irányító megállapodott a klubjával: érvényesítik az egy év szerződéshosszabbításra vonatkozó opciót, így a következő szezonban is az ETO-t erősíti a kétszeres BL-győztes játékos. Rajta kívül Linn Blohm is elkötelezte magát a győri folytatás mellett: a svéd beálló 2025 nyaráig biztosan az ETO-t erősíti.

Magyar Nemzet
2022. 10. 27. 13:17
Oftedal
Oftedal 2024 nyaráig marad Győrben Forrás: NSO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előző szezon végén sportági berkekben komoly beszédtémát jelentett Stine Oftedal és a Győri Audi ETO munkakapcsolata. Dán források szerint csak idő kérdése, mikor hagyja el az ötszörös BL-győztes klubot a norvég irányító. Oftedalt a komoly terveket szövögető dán Esbjerggel boronálták össze, ahol egy csapatban játszhatna a világ egyik legjobb átlövőjével, a szintén norvég válogatott (nem mellesleg szintén az ETO-val összehozott) Henni Reistaddal. Oftedalt érvényes szerződés kötötte az ETO-hoz, és úgy tudjuk, ő nem is ambicionálta a váltást. Erre enged következtetni, hogy egy plusz egyéves szerződést írt alá Győrben, ami a 2022–23-as szezon végén jár le, és addig nyilatkozhattak a felek, hogy érvényesítik-e a plusz egy éves hosszabbítást.

A Győri Audi ETO ma jelentette be a hivatalos felületein, hogy Oftedal marad, a 2023–24-es szezon végéig Győrben kézilabdázik. A távolabbi jövő nem került szóba, egyelőre bő másfél évig még biztosan az ETO-t erősíti a kétszeres BL-győztes norvég klasszis. – Nagyon jól érzem magam Győrben, nagyszerű csapat tagja lehetek. Ugyan valóban megvolt a lehetőségem a jövő szezonról dönteni, de nem kellett sokat gondolkodni a folytatásról. Győrben továbbra is minden adott a nyugodt munkavégzésre, a sikerorientált és motivált klubvezetés céljai és elvárásai teljesen megegyeznek az enyéimmel, azaz minden fronton minden bajnokságban nyerni szeretnénk. Örülök, hogy folytatódik az ETO-val közös történetünk – mondta a hosszabbításról az érintett. 2024 nyaráig biztosan eldől Oftedal további sorsa.

Stine Oftedal mellett még egy kulcsember, a svéd beálló, Linn Blohm is marad Győrben. Ő 2025 nyaráig hosszabbította meg a szerződését.

Borítókép: Oftedal 2024 nyaráig biztosan Győrben marad (Fotó: Nemzeti Sport)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.