Pastor két hete még maradni akart, mégis távozik Szegedről

Juan Carlos Pastor a szezon végén távozik Pick Szeged férfi-kézilabdacsapatának éléről. A spanyol vezetőedző két hete még arról beszélt, ha rajta múlik, akkor folytatja a munkát a bajnoki címvédőnél.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 11. 09. 10:35
Juan Carlos Pastor Pick Szeged
Juan Carlos Pastor Pick Szeged Fotó: Kovács Anikó Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub szerdai közleménye szerint Juan Carlos Pastor mellett segítője, Marko Krivokapic szerződése is megszűnik közös megegyezéssel az idény végén.

Klubunk legsikeresebb edzőpárosát alkották ők, és még alkotják a szezon befejezéséig. Három bajnoki cím, egy Magyar Kupa-siker és egy EHF Kupa-diadal eddig a mérlegük. Reményeink szerint ez az eredménysor ebben a szezonban még gyarapodhat nyilatkozta Szűcs Ernő Péter klubelnök.

A spanyol szakvezető köszönetet mondott azért, hogy 2013-ban leülhetett a szegedi csapat kispadjára. Hangsúlyozta, még nincs itt a búcsú ideje, rengeteg feladatuk van, hiszen az idényből még sok meccs van hátra.

Szép időszak van mögöttünk, sikerek, győzelmek, amelyekre mindenki nagyon büszke. Nem adtunk alább semmiből, minden fronton szeretnénk minél jobban és eredményesebben szerepelni. Csak előretekintünk, és dolgozunk azért, hogy ez a szezon is emlékezetes maradjon mondta Pastor.

A szegedi együttes jelenleg egy győzelemmel és öt vereséggel áll a Bajnokok Ligája csoportkörében, október 22-én pedig 31-26-ra elveszítette a Telekom Veszprém elleni bajnoki rangadót idegenben. Pastor akkor még úgy nyilatkozott, ő nem szeretne lemondani, hiszen sosem dobná be a törülközőt.

 

Borítókép: Juan Carlos Pastor (Fotó: MTI/Kovács Erika)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.