időjárás -2°C Aranka 2023. február 8.
logo

Huszti Szabolcs kívánsága teljesült: vérfrissítés lesz Fehérváron

Magyar Nemzet
2022.12.06. 21:26 2022.12.06. 21:30
Huszti Szabolcs kívánsága teljesült: vérfrissítés lesz Fehérváron

A Mol Fehérvár ősszel kinevezett edzője, Huszti Szabolcs soha nem rejtette véka alá, hogy nem maradéktalanul elégedett a Vidi-játékosok többségének a hozzáállásával, és azonnali változást sürgetett. Úgy tűnik, a segélykiáltás meghallgatásra talált: az erősítés Kecskemétről érkezik Szabó Levente személyében. A technikás csatár volt az őszi szezonban várakozáson felül szereplő KTE egyik legjobb játékosa.

Huszti Szabolcs nemegyszer kesergett a székesfehérvári kinevezése óta a rendelkezésére álló labdarúgók hozzáállásával kapcsolatban. A Michael Borist váltó fiatal szakember a küzdőszellemet hiányolta a csapatából. Úgy tűnik, Huszti segélykiáltása meghallgattatott. A Kecskemét a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a jövő évi felkészülést már nem a csapattal kezdi meg Szabó Levente, a klub Fehérvárról érkezett kölcsönjátékosa. 

A Vidi honlapja is megerősítette, hogy Szabó Levente visszatér az anyaklubjához. Szabó 16 bajnokin (háromszor kezdőként, tizenháromszor csereként) és két kupameccsen lépett pályára az őszi szezonban, a bajnokságban négy alkalommal volt eredményes. A fehérvári születésű játékos, aki a Vidiben 2020 februárjában mutatkozott be a ZTE ellen az élvonalban, az NB I-ben eddig összesen 36 meccsen 5 gólt szerzett, az NB II-ben a Budaörs és a Budafok kölcsönjátékosaként pedig 26 mérkőzésen 7 alkalommal volt eredményes. 

A fiatal csatár kedden már csatlakozott is az első csapathoz.

Borítókép: Szabó Levente volt az őszi szezon egyik üde színfoltja. (Fotó: kte.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.