Jelentős változások a Mol Fehérvár FC keretében + videó

Nem léptette életbe a szerződésben szereplő vételi opciót a Mol Fehérvár FC Peter Zulj és Lamin Jallow esetében, így a két labdarúgó távozik a klubtól, melyhez visszatér a román Universitatea Craiovától a kölcsönbe adott Lyes Houri, az Újpestből pedig az ott remeklő Budu Zivzivadze.

Magyar Nemzet
2022. 06. 03. 13:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az osztrák középpályás, Peter Zulj télen érkezett Fehérvárra a török Istanbul Basaksehirtől, s tizennégy mérkőzésen három gólt szerzett, míg a szintén télen az olasz Serie B-s Vicenzától kölcsönvett gambiai válogatott csatár, Lamin Jallow nyolc mérkőzésen két gólt szerzett a Vidiben. A Mol Fehérvár FC egyik játékos esetében sem él a szerződésben foglalt vételi opcióval, így mindketten távoznak a csapattól.

Ugyanakkor a Mol Fehérvár FC azt is bejelentette, hogy visszatér romániai kölcsönszerződéséből Lyes Houri, aki ősszel meghatározó játékosa volt a fehérváriaknak, de a tavaszi szezont térdsérülés miatt ki kellett hagynia. Az Universitatea Craiova jelezte, hogy nem él a vételi opciójával.

A fehérváriak tudatták, hogy az előző idényt kölcsönben töltő labdarúgók közül a tervek szerint Gundel-Takács Bence, Emil Rockov, Zeke Márió, Halmai Ádám, Csoboth Kevin, Budu Zivzivadze, Szabó Levente, Zsóri Dániel, Kojnok Zsolt és Horváth Barnabás is Fehérváron kezdi meg a felkészülést Michael Boris irányításával.  A grúz válogatott Budu Zivzivadze remekelt az Újpestben, tizenkét bajnoki meccsen tizenegy gólt szerzett.

Borítókép: Peter Zulj és Lamin Jallow megy, Lyes Houri visszatér Fehérvárra (Forrás: Molfehervarfc.hu)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.